Monday, August 22, 2011

Waiting for my camera

Hey , 

So I would like to show you my weekend outfit. But my friend has got my camera, so i cant´t do it. :/ But I hope tomorrow she will bring it to training. 
So I will show you 2 outfits from saturday. In Bratislava was Open day in the best television, I was there lot´s of time but  We hadn´t plan for saturday so we decided to go there. And another outfit will be from night , on of my friend has got birthday party so we had some drink in our fav bar in Bratislava and in friday I bought new dress so that was chance to show it. I felt like star :) Ok so I hope tomorrow i show you my outfit. 

And now i´m waiting for my coat from ASOS.COM . it will be come on thurstday, I am so exciting. So I´m waiting and today I bought on asos.com ankle boots that match with my new coat so when it come I will show you it. Lot´s of love :) 



Chcela by som vam ukazat moj  vikendove outfity, ale kedze ,moj fotak ma kamaratka tak nemozem :/ Ale dufam, ze zajtra mi ho prinesie a na trening.
Tak dufam, ze s ami to podari a ukazem vam 2  outfity zo soboty, prvy bude z DOD v markize, kde som bola uz mnohokrat, ale teraz sme nemali co robit v sobotu tak to bol nas plan :) A ten druhy bude z vecera, ked som bola na narodeninovej oslave mojej kamaratky v nasom najoblubenejsom bare v Bratislave. V piatok som si kupila nove saty , tak oslava bola vyborna sanca prevetrat ich :) Citila som sa ako hviezda :) Dufam, ze zajtra vam budem moct ukazat moje vikendove outfity. 

A teraz cakam na svoj kabat , ktory som si objednala z ASOS.COM a mal by prist vo stvrtok, strasne sa tesim a dnes som si odtial objednala topanky, ktore presne sedia k tomu kabatiku. Ked dorazia tie veci, tak Vam ic urcite ukazem :) 

Maya

No comments:

Post a Comment